Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

Понеділок, 27 липня 2015, 14:57

Порошенко може відкрити пам'ятник Шептицькому

Олег Синютка

Олег Синютка впевнений, що Петро Порошенко приїде до Львова на урочисте відкриття пам'ятника митрополиту Андрею Шептицькому.

Про це повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка на прес-конференції з нагоди святкування 150-річчя від дня народження митрополита Андрея Шептицького.

"У зв'язку з подіями, які зараз відбуваються на Сході України, графік президента фактично кожного дня буде зазнавати змін. Проте передбачена його участь у відкритті пам'ятника митрополиту Шептицькому та в урочистостях, пов’язаних з цим", – зазначив Олег Синютка.

Нагадаємо, вшанування митрополита розпочнеться 29 липня о 10.00 год. в Архикатедральному соборі Святого Юра, де пройде Божественна Літургія.

Після цього відбудеться урочисте посвячення пам’ятника Андрею Шептицькому на площі Св. Юра та мистецька програма.

Для зручності мешканців, які не зможуть потрапити до собору, на площі перед пам’ятником Шептицькому будуть споруджені екрани, де відбуватиметься пряма трансляція Божественної Літургії.

У цей день буде посилено роботу громадського транспорту на існуючих маршрутах та перекрито рух транспорту на прилеглих до пл. Св. Юра вулицях, а міськрада визначила місця для паркувань прочан, які приїдуть до Львова на урочистості із зазначенням маршрутів громадського транспорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.