Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

комунальні послуги

loda.gov.ua

Вівторок, 28 липня 2015, 10:31

На Львівщині запровадять єдину систему з розрахунків за ЖКП

комунальні послуги

До початку нового опалювального сезону 2015-2016 років планують створити єдину автоматизовану систему розрахунків за житлово-комунальні послуги. 

Про це повідомила прес-сслужба Львівської ОДА.

Посадовці Львівщини очікують, що вона значно поліпшить процес нарахування та оплати платежів за комунальні послуги.

Як повідомив в.о. директора департаменту житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук, на сьогодні триває розробка механізму, що дозволить здійснювати моніторинг та аналіз стану розрахунків споживачів за комуналку, насамперед перед підприємствами тепло- та водопостачання.

"Запровадження єдиної системи дозволить контролювати стан розрахунків населення та комунальних підприємств за спожиті енергоносії. Також це дозволить відслідковувати цільовість та ефективність використання коштів, сплачених за  комунальні послуги", - зазначив Романчук.

Електронна система матиме вигляд бази даних, до якої будуть під’єднанні підприємства-надавачі житлово-комунальних послуг.

"Ми бачитимемо, скільки коштів надходить на рахунки підприємств від споживачів, а також подальший рух коштів. У кінцевому результаті ми хочемо досягнути 100% розрахунків за спожиті житлово-комунальні послуги", - пояснив Назарій Романчук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.