Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Арсен Аваков

Четвер, 30 липня 2015, 17:53

ЗСУ хочуть перевести на контрактну основу

Арсен Аваков

Арсен Аваков виступає за перехід армії на контрактну основу через проблеми з мобілізацією.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Сьогодні міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, необхідно якнайшвидше перевести ЗСУ на контрактну основу, адже в країні склалася ситуація, коли до військкоматів у примусовому порядку відправляють контрабандистів, а військовим комісарам доводиться вручати повістки в громадських місцях.

"Армію треба зараз і негайно переводити на професійну контрактну основу, знизивши чисельність військ і збільшивши зарплати реальним кваліфікованим військовим та їх забезпечення. Як міністр і член РНБО виступлю з пропозицією щодо необхідності реалізації такого підходу без зволікання", - повідомив Арсен Аваков.

За його словами, таке рішення було прийняте після аналізу проходження мобілізації в Україні.

Також міністр зазначив, що кошти, які зараз витрачаються на призов, обмундирування, навчання новобранців, переважно розтрачуються даремно через неможливість досягти високої кваліфікації та підготовки мобілізованих.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.