Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Йосиф Ситник

Понеділок, 3 серпня 2015, 10:17

Ситник очолив львівську Свободу

Йосиф Ситник

Новим головою Львівської обласної "Свободи" став Йосиф Ситник.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО "Свобода".

31 липня 2015 року у Львові відбулася обласна конференція ВО "Свобода" за участи голови партії Олега Тягнибока, під час якої голову фракції ВО "Свобода" у Львівській обласній раді Йосифа Ситника обрали новим керівником Львівської обласної організації.

"Сьогодні політична ситуація в державі є такою, що ВО "Свобода", як це і було завжди, є на передовій боротьби за Українську державу. Пройшло півтора року після перемоги Революції гідности, до влади прийшли люди, які мали можливість себе проявити за той час. І сьогодні тих людей, які отримали владу на спинах героїв Небесної сотні можна назвати зрадниками Революції гідности", – зазначив Олег Тягнибок.

За його словами, позиція партії не змінилася.

"Ми виступаємо проти цього режиму, ми виступаємо проти олігархів, за люстрацію, проти майбутньої московської окупації, за декомунізацію, за збереження та укріплення національної ідентичності українців", –повідомив Олег Тягнибок.

Зазаначимо, Ситника було обрано овим головою львівського обласного осередку партії у зв'язку з тим, що колишнього керівника Руслана Кошулинського було мобілізовано до ЗСУ.

Нагадаємо, до 12 липтопада 2014 року Йосиф Ситник був заступником голови Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.