Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прокуратура Львівської області

Понеділок, 3 серпня 2015, 18:23

На Львівщині лікар-хабарник залишається на посаді

прокуратура Львівської області

Головний лікар Городоцької районної лікарні, який підзрюється у хабарництві, залишається на посаді через судову тяганину.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Сьогодні, 3 серпня, в Яворівському районному суді Львівської області відбулось судове засідання на якому розглядалось обвинувачення головного лікаря Городоцької районної лікарні в одержанні 1000 доларів хабара за сприяння у працевлаштуванні.

Як повідомляють у прокуратурі, в судовому засіданні суддею в черговий раз заявлено самовідвід та клопотання сторони захисту про відвід судді. Крім цього, при розгляді вказаного кримінального провадження уже двічі заявляли про самовідвід судді Городоцького районного суду області.

Наразі розгляд зазначених клопотань про відвід призначено на 5 серпня, опісля прокуратурою буде ініційовано повторне вирішення питань щодо відсторонення обвинуваченого від посади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.