Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Німеччина

more-turiv.com

Вівторок, 4 серпня 2015, 09:53

У Німеччині зафіксований найменший спад будівництва серед країн ЄС

Німеччина

Найбільше від спаду виробництва будівельної продукції за останні роки в Європі постраждала Литва, а найменше – Німеччина.

Про це повідомляє Eurostat.

З кінця 2006 року обсяги будівництва в Європі почали зменшуватися. З весни 2008 року і до початку 2013 року загальний рівень будівництва в країнах-членах ЄС знизився більше, ніж на повину.

Проте протягом І півріччя 2013 року будівельна галузь у Європі стабілізувалася, а у травні цього року виробництво досягло 35% від докризових показників.

Загалом на будівництво житла та нежитлових приміщень у ЄС припадає близько 78% від загального обсягу будівництва в Європі. А на будівництво інженерних споруд, куди входять залізниці, автомобільні дороги, мости, злітно-посадкові смуги, греблі, – близько 22% від загального будівництва.

Криза в будівельній галузі захопила усі 28 країн Євросоюзу. Найбільше постраждала будівельна галузь у Литві – 54,5% у 2009 році, а найменше – Німеччина та Австрія. У цих країнах спостерігалося лише незначні зменшення показників виконання будівельних робіт.

У Естонії, Ірландії та Латвії темпи зростання будівництва розпочали стрімко опускатися у 2009 році, а у інших країнах ЄС падіння будівельного виробництва відбувалося у значно коротший термін та не так раптово.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.