Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОДА

Понеділок, 10 серпня 2015, 15:29

Рішення громад про об’єднання перевірятиме робоча група

Львівська ОДА

У Львівській ОДА створили робочу групу щодо перевірки рішень територіальних громад про об’єднання на відповідність законам України.

Про це повідомила пресс-служба Львівської ОДА.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка створив робочу групу з питань підготовки висновків щодо відповідності Конституції та законам України проектів рішень територіальних громад стосовно добровільного об'єднання у Львівській області.

"Основними завданнями робочої групи є підготовка висновків щодо відповідності Конституції  та законам України проектів рішень добровільного об'єднання територіальних громад та  підготовка розпоряджень голови ОДА про затвердження висновку щодо відповідності Конституції та законам України, проектів рішень щодо добровільного об'єднання територіальних громад", – йдеться у повідомденні.

Відтак, робоча група до 10 робочих днів з дня отримання адміністрацією рішення щодо добровільного об'єднання територіальних громад повинна перевірити їх на відповідність Конституції та відготувати відповідний висновок.

Головою Робочої групи призначений перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський, а секретарем – директор Офісу реформ у Львівській області Орест Матвіїшин.

Нагадаємо, намір об’єднатися у територіальні громади на Львівщині висловили 30 громад. Це громади Бродівського, Самбірського, Городоцького, Жидачівського, Микалаївського, Пустомитівсткого, Радехівського, Старосамбірського, Яворівського, Турківського, Дрогобицького, Сокальського, Жовківського та Стрийського районів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.