Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олександра Коваль

Вівторок, 11 серпня 2015, 16:35

Бюджет Форуму видавців обертається навколо 4 мільйонів

Олександра Коваль

Львівські готелі та розважальні заклади отримують 10 млн грн заробітку внаслідок проведення Форуму видавців.

Про це стало відомо сьогодні, 11 липня, на прес-конференції присвяченій Форуму видавців.

"Учасники форуму витрачають на дорогу, проживання, харчування близько 10 млн. грн., які залишаються безпосередньо у Львові – як дохід львівських підприємців, компаній, людей, які займаються готельним бізнесом", – зазначила президентка ГО "Форум видавців" Олександра Коваль.

Також стало відомо, що загальний бюджет цьогорічного форуму складає близько 4 млн. грн. 

Олександра Коваль повідомила, що квитки на цьогорічний форум подорожчають, один день літературного фестивалю коштуватиме 40 грн,  а вхідний квиток на один день книжкової ярмарки коштуватиме 20 грн.

За словами президентки "Форуму видавців", від Львівської ОДА форум отримав 95 тис. грн, а від Львівської міськради – 120 тис. грн.

"Ми заробляємо на Форумі видавців близько 1,8 млн грн, цією сумою ми маємо погасити вартість організації ярмарку і роботу по організації. Також здобуваємо кошти, надсилаючи заявки на гранти, звертаючись до спонсорів та влади", – розповіла Олександра Коваль.

Також Олександра Коваль повідомила, що 10% виручених з продажу квитків коштів буде передано військовим, що перебувають у зоні АТО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.