Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тримання під вартою

holos.fm

Четвер, 13 серпня 2015, 12:08

Розмір застави спійманого на хабарі мера Сколе зменшили з 500 до 48 тис грн

тримання під вартою

Львівська прокуратура оскаржуватиме рішення суду щодо зменшення розміру застави для сколівського мера та не звільнення йрого з посади.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

12 серпня у Галицькому районному суді Львова було розглянуто справу щодо посадовців Сколівської міської ради, затриманих при одержанні 18 тис грн хабара.

Прокуратура клопотала про застосування до підозрюваного міського голови Сколе запобіжного заходу у виді тримання під вартою із альтернативою сплати застави 500 тис грн та ініціювала питання про відсторонення останнього від посади.

Проте суд скоротив розмір застави міському голові Сколе до 48 тис грн.

Як повідомили у прокуратурі, установа не погоджується з даною ухвалою Галицького районного суду, відтак готує апеляцію.

Нагадаємо, 10 серпня прокуратурою області спільно з правоохоронцями було затримано міського голову Сколе та юрисконсульта міськради, які отримали від місцевого підприємця хабар на суму 18 тис грн.

За ці кошти посадовці пообіцяли посприяти підприємцю у перемозі в конкурсі щодо передачі в оренду комунального приміщення, зменшення орендної плати за користування цим приміщенням та його викупу в майбутньому.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.