Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

поїзд

firtka.if.ua

Вівторок, 18 серпня 2015, 14:08

Придніпровська залізниця призначила додатковий поїзд Запоріжжя-Львів

поїзд

Придніпровська залізниця призначила курсування додаткового швидкого нічного поїзда №212/211 сполученням Запоріжжя-Львів.

Як повідомила прес-служба Придніпровської залізниці, із Запоріжжя потяг вирушатиме з 19 до 31 серпня (крім 25 серпня) непарним числами о 19:16, до Львова прибуватиме наступного дня о 16:51. Зворотне відправлення зі Львова з 20 серпня до 30 серпня (крім 26 серпня), а також 1 вересня парними числами о 18:52, прибуття до Запоріжжя на наступний день о 14.00, – передає Інтерфакс-Україна.

У складі поїзда передбачено 10 плацкартних вагонів і чотири купейні. У всіх вагонах провідники мають мобільні термінали контролю документів (МТКД) для зчитування інформації з електронних проїзних документів.

Придніпровська залізниця обслуговує Дніпропетровську і Запорізьку області, АРК та окремі райони ще п'яти областей.

До складу залізниці входять чотири дирекції залізничних перевезень. Перевезення виконуються 244 станціями, з них чотири сортувальні, сім пасажирських, 67 вантажних, 19 дільничних.

Крім цього, державна адміністрація залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") на найближчі святкові вихідні, для зручності пасажирів призначила додатковий поїзд №207/208 – 240/239 Київ-Ужгород-Київ.

Нагадаємо, Укрзалізниця призначила з 1 серпня додатковий поїзд № 258/257 Одеса – Львів. Поїзд курсуватиме через день до кінця цього літа.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.