Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Лукашевський

facebook.com/lukashevskyy

П'ятниця, 21 серпня 2015, 16:20

У Львові розробили електронну карту детальних планів міста

Юрій Лукашевський

У Львові з'явилася електронна карта з детальними планами територій для інформування мешканців міста.

Про це стало відомо сьогодні, 21 серпня, на прес-конференції.

"В нас є вже близько 10 затверджених детальних планів територій Львова, їх розміри коливаються від одного до кількох сот га. Всі бажаючі в режимі он-лайн можуть дізнатися для чого призначена та чи інша земельна ділянка, що на ній можна будувати і які існують обмеження. Інформація, яку надає електронна карта, є дуже важливою для розуміння перспектив і потенційної вартості тієї чи іншої нерухомості. На карті є не тільки затверджені територіальні плани, а й ті, які проектуються", – розповів в.о. начальника управління "Секретаріат ради" Юрій Лукашевський.

За його словами, бонусом до карти є позначення всіх адрес, за якими відбувалися громадські слухання за останні вісім років, таким чином, у громадян є можливість переглянути прикріпленні матеріли, які стосуються слухань.

"Наступного року на сайті з'являться не тільки детальні плани а й відповідні нашарування, де можна буде побачити інформацію про містобудівні обмеження, тому що громада повинна знати, де є дотримання закону, а де його немає", – зазначив головний архітектор Львова Юліан Чаплінський.

Ознайомитись з електронною картою з детальними планами територій можна на інформаційному порталі депутатів lvivrada.gov.ua у рубриці "Публічна інформація".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.