Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Неділя, 23 серпня 2015, 17:34

Яценюка втішили ресайклингом на Зеленій

У Львові закінчуються ремонтні роботи на автодорозі Н-09 Мукачево-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів

Сьогодні, 23 серпня, Арсеній Яценюк ознайомиться з ходом виконання ремонтних робіт на автодорозі Н-09 Мукачево-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів

"4 мільярди уряд виділив на ремонт доріг. Ремонт на на автодорозі Н-09 Мукачево-Львів – це основний наш проект. Наразі завершено будівництво 40 км якісної нової дороги", – розповів Арсеній Яценюк.

За словами начальника Служби автомобільних доріг у Львівській області Юрія Лазаренка, на вул. Зеленій залишилось покласти 600 метрів верхнього шару дороги і закінчити роботу з тротуарами.

"Загалом на дорозі залишилось зробити 2 км ресайклингу дороги в Бібрці і покласти 4 км вирівнюючого шару. Проблем з фінансування на сьогоднішній день не має, але щоб закінчити дорогу в повному на 35 км, нам потрібно не 200 млн, а 270. Я впевнений, що ці гроші виділять", – зазначив Юрій Лазаренко.

У свою чергу, міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський підкреслив, що прозорість тендерів на ремонт доріг позитивно впливають на їх майбутній стан.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.