Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Дрон

дрон

Вівторок, 25 серпня 2015, 09:44

Варіанти запрошують журналістів та студентів до участі в проекті

дрон

Редакція ІА "Варіанти" в партнерстві з фахівцями Товариства «Зелений хрест», кафедри нових медіа ЛНУ ім. І.Франка й Департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА запрошує волонтерів - регіональних журналістів та студентів львівських ВНЗ - до співпраці в рамках проекту «Дрон-погляд на зони екологічного лиха Львівщини».

Проект передбачає можливість для журналістів та студентів підвищити свої навички та знання з екологічної журналістики, створення мультимедійних історій на базі розслідувань та дрон-журналістики, після чого закріпити їх на практиці.

В рамках проекту передбачено створити цикл журналістських розслідувань про стан екологічно небезпечних об’єктів Львівщини із застосуванням інноваційної технології – дрон-зйомки та інших мультимедійних елементів.

Просимо охочих зголоситись до 5 вересня, надіславши на поштову скриньку редакції ІА Варіанти varianty.lviv@gmail.com з позначкою "Дрон" власне резюме, а також декількома реченнями (до 200 слів) пояснити, чому Вам цікава участь в проекті.

До участі у тренінгах проекту буде запрошено 7 журналістів і 15 студентів. В подальшому буде сформовано 5 команд (1 журналіст і 2 студенти в кожній), які спробують отримані під час навчання навички і знання застосувати для створення 10 мультимедійних історій (сторітелінгів). Журналістські розслідування будуть опубліковані у незалежних ЗМІ.

Проект «Дрон-погляд на зони екологічного лиха Львівщини» покликаний активізувати зусилля місцевої влади, громадськості та журналістів регіону на вирішення екологічних проблем, які є джерелами соціальної напруги і які перешкоджають інтеграції до ЄС.

Проект реалізується за підтримки Freedom House та Міністерства закордонних справ уряду Норвегії і триватиме до липня 2016 року.

Координатор проекту Ірина Марушкіна тел. 098-676-22-09

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.