Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

vkurse.ua

Середа, 26 серпня 2015, 10:45

На Львівщині учасники АТО отримали майже 1,5 тис землі

земельна ділянка

Учасникам АТО зі Львівщини виділили 1 422 земельні ділянки.

Про це повідомила прес-служба Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.

З початку запровадження ініціативи про забезпечення учасників АТО земельними ділянками у Львівській області військовослужбовці отримали у власність 1 422 земельні ділянки, які розташовані як в межах, так і поза межами населених пунктів.

Землевпорядна служба ухвалила 1 290 рішень про надання військовослужбовцям у власність земельних ділянок загальною площею 145,6 гектара. Учасники АТО планують використати землі для ведення садівництва, особистого селянського господарства та індивідуального дачного будівництва.

Ще 132 земельні ділянки в межах населених пунктів військовим надали за рішенням місцевих рад Львівщини. Ці землі військові використають для будівництва житлових будинків та господарських споруд.

Також землевпорядна служба Львівщини надала учасникам АТО 1 423 дозволи на розробку документації із землеустрою на землі загальною площею 350,8 гектарів. Зараз триває процес оформлення ділянок у власність.

«Для зручності учасників АТО у приміщенні управління Держгеокадастру Львівщини працює окремий офіс – «єдине вікно». Тут військові можуть отримати необхідну інформацію та професійну допомогу у оформленні земельних ділянок», – зазначив начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.