Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

населені пункти

dzerkalo-zakarpattya.com

Понеділок, 31 серпня 2015, 11:17

14 об'єднаних громад Львівщини планують проводити перші місцеві вибори

населені пункти

На Львівщині погодили об’єднання 14 із 160 територіальних громад.

Про це повідомляє Офіс реформ. Львівщина на своїй сторінці у Фейсбуці.

Директор Офісу реформ. Львівщина Орест Матвіїшин звернувся до голови комітету ВРУ з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Сергія Власенка щодо призначення перших виборів у об’єднаних територіальних громадах на Львівщині.

Наразі у області сформовано 160 об’єднаних територіальних громад. Із них 18 уже подали заявки до Львівської облдержадміністрації на відповідність вимогам Конституції, а 14 громад отримали підтвердження та чекають від Львівської облради згоди на проводення перших місцевих виборів.

Нагадаємо, загалом про намір об’єднатися у територіальні громади на Львівщині висловили громади Бродівського, Самбірського, Городоцького, Жидачівського, Микалаївського, Пустомитівсткого, Радехівського, Старосамбірського, Яворівського, Турківського, Дрогобицького, Сокальського, Жовківського та Стрийського районів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.