Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

військові навчання

regionews.sumy.ua

Понеділок, 31 серпня 2015, 12:16

Стартували українсько-американські навчання Сі Бриз-2015

військові навчання

31 серпня у Чорному морі розпочалися українсько-американські навчання Сі Бриз-2015.

Про це повідомляє Кореспондент.

У навчаннях, які триватимуть до 12 вересня, візьмуть участь 2,5 тис військовослужбовців з Болгарії, Німеччини, Греції, Італії, Великобританії, Румунії, Швеції, Туреччини і Молдови.

Загалом передбачається задіяти більше 150 одиниць бойової техніки – кораблів, підводних човнів, вертольотів, літаків, а також колісної техніки.

Метою цих тренувань є сприяння регіональній безпеці, зміцнення довіри, взаєморозуміння і співпраці між країнами-учасниками.

Навчання мають відбутися в морі і на суші. Вправи на воді орієнтовані на стримування нелегального транспорту та підтримку безпеки в Чорному морі. Зокрема будуть обіграватися ситуації з блокування морських операцій, реакція на провокації субмарин, самооборона при атаці маленьких човнів.

Крім того, справа торкнеться взаємодії в повітрі, усунення пошкоджень, отриманих в ході бойових дій, проведення пошуково-рятувальних операцій, а також тактичних маневрів.

Зазначимо, що американські військові інструктори восени 2015 року мають намір розпочати реалізацію програми з підготовки військовослужбовців української армії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.