Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

місце вибуху гранати

rbc.ua

Понеділок, 31 серпня 2015, 16:31

У сутичці під Верховною радою постраждали 90 осіб

місце вибуху гранати

Сьогодні під будівлею Верховної Ради через вибух гранати постраждали 90 осіб.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Сьогодні, 31 серпня, під будівлею Верховної Ради після прийняття в першому читанні змін до Конституції розпочалися сутички між мітингувальниками і правоохоронцями.

У ході мітингу під будівлею парламенту агресивно налаштовані активісти почали штурм парламенту, потім під Радою пролунало ряд вибухів, була кинута бойова граната.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що в ході заворушень постраждали 90 осіб, серед них були й журналісти. Наразі затримано 30 учасників зіткнень, в тому числі, людину, що кинула бойову гранату.

Після того, як мітингувальники під будівлею Ради почали розходитися, між мітингувальниками та правоохоронцями сталася бійка на вулиці Грушевського біля готелю "Київ".

Наразі у МВС, як повідомив народний депутат України, член колегії МВС Антон Геращенко вибух під Радою хочуть кваліфікувати як теракт.

Зазначимо, що президент Петро Порошенко, у зв'язку з подіями біля Верховної Ради України, вирішив виступити з телезверненням. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.