Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

субсидії

thekievtimes.ua

Вівторок, 1 вересня 2015, 12:49

Через підвищення мінімальної зарплати розмір субсидії не зміниться

субсидії

Підвищення соціальних виплат з 1 вересня не вплине на розмір цьогорічних субсидій.

Про це повідомляє прес-служба урядового порталу.

Як зазначив міністр соціальної політики України Павло Розенко, підвищення соціальних виплат, заплановане урядом з 1 вересня 2015 року, не вплине на розмір житлових субсидій, які призначаються громадянам на опалювальний сезон-2015/16.

«Субсидії на опалювальний сезон 2015/16 рр. призначені вже 2 мільйонам 600 тисячам родин. База для визначення розміру субсидій – це доходи громадян за 2014 рік або за перше півріччя 2015 року. Ця субсидія вже призначена на рік. Таким чином, підвищення соціальних стандартів, підвищення розміру мінімальних пенсій, зарплат стосуватиметься наступного періоду призначення субсидій – на 2016/17 рр.», – наголосив Павло Розенко.

Міністр закликав громадян активніше звертатися по оформлення субсидій, які полегшать тягар сплати підвищених тарифів на житлово-комунальні послуги і вартості енергоносіїв.

Нагадаємо, уряд пообіцяв підняти мінімальну зарплату і прожитковий мінімум з 1 вересня цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.