Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Укрзалізниця

ua.golos.ua

Вівторок, 1 вересня 2015, 15:12

В усіх поїздах Інтерсіті та Інтерсіті+ встановили WI-FI

Укрзалізниця

З 1 вересня усі швидкісні поїзди мають доступ до Інтернету.

Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

Відсьогодні в усіх 10 електропоїздах виробництва компанії Hyundai Rotem, 2 поїздах «Тарпан» та 2 поїздах локомотивної тяги виробництва ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» пасажири можуть скористатися послугою WI-FI доступу до мережі Інтернет.

Роботи з монтажу обладнання завершилися наприкінці серпня, а в перших 3 поїздах  WI-FI з’явився уже наприкінці липня.

«Запровадження цієї інноваційної послуги є ще одним  кроком удосконалення сервісу і стане додатковою конкурентною перевагою швидкісних поїздів перед іншими видами транспорту, адже відтепер пасажири мають можливість ефективно використовувати час подорожі, постійно залишаючись на зв’язку», – наголошують в Укрзалізниці.

Досвід запровадження Інтернету був перейнятий від провідних європейських перевізників. Так, послуга Wi-Fi доступу до мережі Інтернет у вагонах денних швидкісних пасажирських поїздів, що курсують на теренах Європи, надається в поїздах Thalys (Німеччина, Бельгія, Франція), ІСЕ (Німеччина), Super City (Чехія).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.