Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

номерні знаки

vpoltave.pl.ua

П'ятниця, 4 вересня 2015, 18:32

У Львові спіймали двох крадіїв номерних знаків авто

номерні знаки

Львівські правоохоронці затримали двох зловмисників, які викрадали номерні знаки з автомобілів.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

Правоохоронці Галицького райвідділу міліції затримали львів’янина та його спільника, раніше неодноразово судимих. Під час обшуку у них вилучені речові докази – викрадені номерні знаки.

Також було встановлено причетність затриманих до 5 крадіжок номерних знаків. Переважно жертвами злочинців ставали іноземці.

Серед тих, хто постраждав від дій злочинців були: поляк, який залишив своє авто на вул. Соломії Крушельницької у Львові; львів'янин, якому тієї ж ночі викрали номерний знак; польська студентка, яка навчається у Львові. 

«Використовувати їх в подальшому злочинний дует не планував. Заробляли на тому, що намагалися отримати з потерпілих винагороду за повернення номерних знаків, залишаючи на автомобілях записки із контактним номером телефону», – повідомив заступник начальника Львівського міського управління міліції майор міліції Олександр Костенюк.

Зараз зловмисники знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Їм загрожує арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.