Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

кубок Лева 2015

Понеділок, 7 вересня 2015, 15:57

Львівський ВК «Барком-Кажани» виборов друге місце на Кубку Лева

кубок Лева 2015

Волейболісти львівського клубу «Барком-Кажани» стали срібними призерами престижного міжнародного турніру «Кубка Лева».

Про це повідомляє прес-служба ВК «Барком-Кажани».

З 4 до 6 вересня у Львові проходив міжнародний волейбольний турнір «Кубка Лева» участь у якому взяли участь, окрім львівського волейбольного клубу «Барком-Кажани», «Локомотив» (Харків), «Кампер-Вишков» (Польща), «Слєпск-Сувалки» (Польща) та «П’ятранямц» (Румунія).

У фіналі турніру зустрілися львівські «Кажани» та діючий чемпіон України харківський «Локомотив». Перші дві партії були за львів’янами – 26:24 та 27:25, а у трьох наступних перемагали гості – 25:19, 26:24 та 15:13. У четвертій партії галичани не реалізували два матч-боли при рахунку 24:22 на свою користь.

Третє місце на «Кубку Лева» посіли волейболісти команди «Слєпск-Сувалки». У матчі за бронзу вони обіграли своїх земляків з «Кампер-Вишков» - 3:0.

«На жаль, до перемоги нам не вистачило зовсім трішки. Було 4 моменти, в яких ми мали виграти очко. Але команда противника дуже добре зіграла на блоці, захисті і ми не змогли. Звісно, хотілося б вибороти перше
місце. Але друге – теж не є погано, команда «Локомотив» досить сильна . Ми наразі маємо багато нових гравців, команда працює над злагодженням гри», – розповів гравець львівської команди Володимир
Тевкун.

Підсумкова турнірна таблиця «Кубка Лева»:

1. ВК «Локомотив» (Харків)

2. ВК «Барком-Кажани» (Львів)

3. ВК «Слєпс-Сувалки» (Польща)

4. ВК «Кампер-Вишков» (Польща)

5. ВК «П’ятранямц» (Румунія).

Нагадаємо, турнір проходив у палаці спорту «Галичина» на вул. Керченська, 8.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.