Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Darnitsa Motorsport

@tWorld

Субота, 12 вересня 2015, 14:09

Протасов йде другим в класі на ралі Австралії

Darnitsa Motorsport

Протасов та Черепін програють лідеру класу 14,2 секунди за 5 спецділянок до фінішу етапу Чемпіонату світу з ралі в Австралії.

Першу СД ралі українці завершили на 5 місці, програючи 6,4 секунд. На другій та третій спецділянках Протасов показав 4 результат та відставав лід лідера класу WRC 2 Nasser Al-Attiyah на 24 секудни.

На 4 СД українці фінішували на другому місці, програвши Al-Attiyah ще 4,5 секунди. 5 та 6 спецділянки український екіпаж також проїхав з 2 результатом у класі.

На 7 та 8 СД Протасов фінішував третім.

На 50-кілометровій спецділянці Протасов з Черепіним фінішували на другому місці, будучи повільнішими від Al-Attiyah лише 4,2 секунди. Другий проїзд довгою спецділянкою Nambucca закінчився для Протасова також другим місцем, але відставння зменшилось – цього разу український екіпаж був повільнішим на 2,1 секунди.

Після 12 СД українці програють Al-Attiyah 14,2 секунди.

В генеральній класифікації Юрій Протасов та Павло Черепін займають 11 місце.

Наразі перше місце в абслюті займає чинний чемпіон Sébastien Ogier, який обігнав на 12 СД британця Kris Meeke і вийшов на перше місце.

Розрив між екіпажами зараз становить 0,3 секунди.

Минулого року український екіпаж Юрія Протасова та Павла Черепіна фінішував третім у класі WRC 2 на етапі Чемпіонату світу з ралі у Австралії.

На трьох попередніх цьогорічних етапах Українці фінішували на подіумах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.