Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

населені пункти

dzerkalo-zakarpattya.com

Вівторок, 15 вересня 2015, 16:12

Вісім громад Львівщини отримають 2,5 млн грн за успішну мобілізацію

населені пункти

Лідери з мобілізації серед населених пунктів Львівщині отримають 2,5 млн грн на інфраструктурні проекти.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні, 15 вересня, на сесії Львівської обласної ради депутати затвердили програму розвитку інфраструктури населених пунктів Львівської області, які перевиконали мобілізаційне завдання у 2015 році.

Відтак, 8 громад, які упродовж шести хвиль мобілізації демонстрували найвищі показники поділять між собою 2,5 млн грн, виділених на цю програму.

За словами голови Львівської ОДА Олега Синютки, в цих громадах кожен четвертий військовозобов'язаний воював чи воює у АТО.

"Спочатку ми думали запропонувати в кожному селі зробити освітлення. Однак виявилося, що у кожного з них є різні потреби. Одні сказали, що їм потрібно вікна в школі замінити, комусь дорогу зробити, а ще інші говорили про потребу перекрити дахи. Тому ми вирішили, що допоможемо кожному селу вирішити їх конкретну проблему. Це відбувається за погодження сільських рад", – зазначив Олег Синютка.

Нагадаємо, що найвищі показники продемонстрували Станіславчицька сільська рада Бродівського району, Тучапська сільська рада Городоцького району, Купич-Волявська сільська рада Жовківського району, Зубівмостівська та Убинівська сільська рада Кам'янко-Бузького району, Синьківська та Тетевчицька сільська рада Радехівського району, Сянківська сільська рада Турківського району Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.