Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

нова поліція

Середа, 16 вересня 2015, 14:05

Уряд вирішив ліквідувати міліцію

нова поліція

Відтепер замість територіальних підрозділів  МВС створять територіальні підрозділи національної поліції.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як зазначив сьогодні, 16 вересня під час засідання уряду прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, уряд ліквідує всі територіальні підрозділи Міністерства внутрішніх справ

"Сьогодні Кабмін приймає рішення про ліквідацію усіх територіальних підрозділів Міністерства внутрішніх справ і на їх місці створюються територіальні підрозділи національної поліції",  заявив Арсеній Яценюк.

Зазначимо, що закон "Про національну поліцію" був опублікований у парламентській газеті "Голос України" 6 серпня. Закон набирає чинності через три місяці з дня, наступного за днем публікації, за винятком деяких положень.

 Нагадаємо, нова поліція розпочала працювати у Львові 23 серпня. Її очолив заступник командира третього батальйону Головного управління патрульної поліції Києва Юрій Зозуля.

Відтак, наразі патрульна поліція працює у Львові, Києві та Одесі, Харкові. Конкурсний відбір проводиться у 6 містах України: Луцьку, Мукачеві, Ужгороді, Дніпропетровську, Хмельницькому та Миколаєві. У інших містах, починаючи з вересня і закінчуючи листопадом, розпочнеться прийом заявок у нову поліцію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.