Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Четвер, 17 вересня 2015, 15:41

Україна ввела санкції проти Росії

Петро Порошенко

16 вересня президент Петро Порошенко підписав указ про введення санкцій проти Росії.

Про це повідомила прес-служба Президента України.

Санкції вводяться строком на один рік та стосуються 105 підприємств і 388 осіб, які причетні до анексії Криму і агресії на Донбасі.

Під санкції потрапили також і російські авіакомпанії. Наразі Україна застосувала до провідної російської авіакомпанії "Аерофлот" санкції у вигляді обмеження, часткового чи повного припинення транзиту ресурсів, польотів і перевезень по території України.

Аналогічні санкції введено щодо державіакомпанії РФ "224 льотний загін", "ВІМ-Авіа", "Газпром-Авіа", "Донавіа", "Когалимавіа", "Оренбурзькі авіалінії", "Політ", Red Wings, "Росія", "РусДжет", "РусЛайн", "Сибір", "Трансаеро", "Уральські авіалінії", "Якутія", "Ямал" та ін.

Нагадаємо, раніше Україна закрила повітряний простір для прольоту російських літаків в Сирію, а також посилила контроль за переміщенням будь-яких російських літаків.

Зазначимо, між Україною і Російєю існує не оформлена офіційно заборона на транзитний проліт повітряних суден з території двох країн. А повітряний простір над Кримом та акваторією Чорного моря, прилеглою до півострову, є закритим для міжнародних польотів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.