Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

опалювальний сезон

pravda.lutsk.ua

П'ятниця, 18 вересня 2015, 16:09

Тарифи на опалення не переглядатимуть

опалювальний сезон

Міненерговугілля наголошує, що всі розрахунки за тарифами проведені правильно.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявив міністр палива і енергетики України Володимир Демчишин, наразі немає підстав для перегляду тарифів на газ та опалення.

"Більшість з вас бачило звіт великої четвірки за тарифами, методології розрахунку і проведених розрахунків. І вони говорять про те, що розрахунки поведені правильно. На даний момент підстав для перегляду немає ",  – зазначив Володимир Демчишин.

За його словами, перегляд тарифів можливий лише у випадку зниження ціни на російський газ нижче 230 дол, проте сьогодні український ринок газу монополізований і вимагає переходу до прямих контрактів між споживачем та виробником.

Нагадаємо, у серпні уряду було запропоновано знизити норму централізованого опалення з діючих нині з 18 до градусів. Проте, як заявив, 8 вересня, заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Едуард Кругляк, температурний мінімум залишиться на рівні 18 градусів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.