Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

автомобіль

tagil.me

Вівторок, 22 вересня 2015, 15:16

У Львові зник київський банкір, а його авто знайшли згорілим

автомобіль

18 вересня у Львові зник киянин, як є президентом одного із банків.

Про це Варіантам повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Розпочато досудове розслідування за фактом зникнення керівника одного із банків Зокрема, 20 вересня поточного року до Сихівського райвідділу міліції м. Львова надійшла заява про зникнення 18 вересня мешканця м. Києва, який являється президентом одного із банків.

У цей же день, за процесуального керівництва прокуратури Львівської області зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України.

Наразі встановлено, що вказаний громадянин 18 вересня перебував у справах в м. Львові, де зник безвісти. В подальшому, 20 вересня його автомобіль віднайшли обгорілим неподалік с. Раковець Пустомитівського району Львівської області.

На даний час, тривають невідкладні слідчі та пошукові дії. Хід досудового розслідування перебуває на контролі прокуратури Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.