Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Анатолій Шамрін

ФБ Анатолія Шамріна

Вівторок, 22 вересня 2015, 18:40

Представник Пелеха засвітився на антисемітському мітингу у Львові

Анатолій Шамрін

Представником голови ГК "Платформа вільних людей" Любомира Пелеха у Галицькому районному суді м. Львова став учасник антисемітського мітингу перед Львівською ОДА 22 липня 2015 року.

Мешканець міста Луганська Анатолій Шамрін став представником голови ГК "Платформа вільних людей" Любомира Пелеха у Галицькому районному суді м. Львова під час розгляду позову (№ справи 461/5445/15-ц) останнього про захист честі, гідності, ділової репутації та відшкодування моральної шкоди до ІА Варіанти та головного редактора сайту varianty.lviv.ua Олександра Ковальчука.

Про це стало відомо на другому засіданні у розгляді позову до ІА Варіанти та Олександра Ковальчука, оскільки на перше засідання представники Любомира Пелеха не з'явилися.

Варіанти відшукали Анатолія Шамріна на відео сайту Дивись. Інфо з антисемітського мітингу під стінами Львівської ОДА 22 липня 2015 року (див. з 31:42).

Представник Любомира Пелеха у Галицькому районному суді Анатолій Шамрін чотири хвилини виступає на антисемітському мітингу у Львові з промовою перед мітингувальниками, які закликали до усунення євреїв від влади та розгорнули плакат: "Вальцман – Порошенко, Коган – Турчинов, Кличко – Етінзон, Гройсман, Капітельман – Тимошенко, Бакай – Яценюк, Тягнибок – Фротман", Єврейське братство розпродає Україну, Нам потрібна проукраїнська влада".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.