Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Юрій Зозуля

Середа, 23 вересня 2015, 19:02

Зозуля відзвітувався за місяць патрулювання

Юрій Зозуля

Начальник Нової поліції Львові Юрій Зозуля згадав про 16976 викликів на гарячу лінію 102.

Про це він розповів сьогодні, 23 вересня, під час прес-конференції: «Місяць роботи Нової поліції у Львові».

"Наразі кількість викликів на лінію 102 складає 16976. Варто відмітити, по кількості викликів райони стали безпечніші, ніж були до нас і становлять від 2,5 до 3 тис. викликів у кожному районі", – зазначив Юрій Зозуля.

Начальник поліції повідомив, що за місяць роботи складено 373 протоколи  пов'язні з порушенням з паркування, 157 протоколів за переміщення на автомобілі без документів.

"Речі над якими ще треба працювати – це час реагування на виклики, зараз максимальний час складає 10 хвилин, що пов'язано з трафіком руху у місті", – повідомив начальник поліції.

За словами Юрія Зозулі, середній час виконання завдання складає приблизно 40 хвилин.

"Головною задачею патрульних є врегулювання проблеми парковок у центрі міста. Всі патрульні отримали плани дислокації парковок, завдяки чому намагаються надати водіям альтернативу праркування автомобіль. Працівники поліції почали активно складають протоколи на порушників", – розповів Юрій Зозуля

Нагадаємо, що прес-секретарем патрульної поліції Львова стала журналістка Катерина Рибій

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.