Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Оксана Юринець

Прес-реліз,   Четвер, 24 вересня 2015, 16:58

Юринець балатуватиметься у мери Львова від БПП

Оксана Юринець

Блок Петра Порошенка висунув Оксану Юринець на посаду міського голови Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської організації партії Блок Петра Порошенка «Солідарність».

23 вересня відбулась конференція Львівської міської організації партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» у ході якої делегати підтримали кандидатуру народного депутата України Оксани Юринець на посаду міського голови Львова.

Також, учасники зібрання затвердили список кандидатів в депутати Львівської міської ради та Винниківської міської ради. Окрім цього, було підтримано Володимира Квурта на посаду міського голови міста Винник.

«Команда, яку Блок Петра Порошенка висуває – це люди, які, я переконаний, стануть командою змін та реформ в нашому місті. Ми розуміємо, що перед місцевим самоврядуванням в контексті адміністративно-територіальної реформи  постають надзвичайно серйозні виклики. Тому ми з великою відповідальністю підійшли до висунення кандидатів і ці люди, безумовно, зможуть гідно представляти політичну команду Президента на всіх щаблях місцевої влади», – відзначив голова обласного виборчого штабу БПП Солідарність Петро Адамик.

Нагадаємо, Олег Синютка та Петро Адамик увійшли до найвищого керівного органу об’єднаної партії Блок Петра Порошенка – УДАР.

Також голова Львівської ОДА Олег Синютка очолив Львівську територіальну організацію партії Солідарність – Блок Петра Порошенка з 1 серпня цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.