Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

П'ятниця, 25 вересня 2015, 13:21

Порошенко включив агресію Росії до воєнної доктрини України

Петро Порошенко

Петро Порошенко затвердив нову редакцію Воєнної доктрини України.

Про це повідомила прес-служба Президента України.

Президент Петро Порошенко підписав указ «Про нову редакцію Воєнної доктрини України».

Відтак, актуальною воєнною загрозою для України є збройна агресія Росії, що включає тимчасову окупацію Криму та агресію в окремих районах Донецької і Луганської областей.

Крім того, загрозами виступають нарощування військової потужності РФ біля кордону, у тому числі можливість розгортання тактичної ядерної зброї на території Криму; мілітаризація тимчасово окупованої території, присутність військового контингенту РФ у Придністровському регіоні Молдови, активізація російськими спецслужбами розвідувально-підривної діяльності в Україні з метою дестабілізації внутрішньої ситуації.

Як повідомляють у прес-службі президента, також загрозою визначено діяльність на території України збройних формувань, спрямованих на дестабілізацію внутрішньої соціально-політичної ситуації в Україні, залякування населення, тощо.

Також воєнна доктрина передбачає розвиток Збройних Сил України за західними стандартами та досягнення сумісності із збройними силами держав – членів НАТО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.