Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

японська компанія

politdengi.com.ua

П'ятниця, 25 вересня 2015, 17:54

У листопаді японська компанія відкриє завод у Львові

японська компанія

Японська компанія «Фуджікура» відкриє підприємство з виробництва автокомпонентів у листопаді.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, інвестиційний проект компанії «Фуджікура» з виробництва автокомпонентів запрацює у Львові завдяки європейській програмі бізнес-розвитку.

"Інвестори бояться вкладати гроші в Україну. А «Фуджікура» відкриває у нас підприємство незважаючи на те, що Україна веде війну. Нам необхідно зробити усе для того, щоб Фуджікура залишилася у нашому регіоні надовго", – наголосив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Крім того, Синютка пообіцяв представникам компанії, що готовий сприяти у вирішенні проблем як на місцевому, так і на загальнонаціональному рівні.  

За словами представника компанії Оксани Лашманової, труднощі можуть виникнути з розмитненням обладнання та компонентів, транспортним сполученням, організацією додаткових маршрутів та автобусної зупинки, зміною цільового призначення земельної ділянки, на якій збудовано цехи та оподаткуванням.

Зазначимо, компанія «Фуджікура» була заснована в Японії 130 років тому і нараховує понад 50 тис. працівників по всьому світу. Одним із напрямків діяльності компанії є виробництво кабельних мереж для європейських автовиробників згідно із стандартами в даній галузі.

Нагадаємо, японська компанія зацікавилася Львівщиною ще на початку цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.