Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Укроп

Понеділок, 28 вересня 2015, 12:24

Список Укропу до Львівської облради очолив Телішевський

Укроп

Укроп затвердив список кандидатів в депутати до Львівської обласної та міської рад.

Про це повідомляє Львівський обласний осередок партії "Українське об’єднання патріотів – Укроп" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Відтак, список Укропу в обласну раду очолив лікар майдану, військовий Ігор Ільків, а список до Львівської міської ради – очільник Укропу Львівщини Ігор Телішевський.

"Головним принципом під час формування кандидатів до Львівської міської та обласної рад від "Українського об’єднання патріотів – Укроп" була їх незаплямована репутація. В наших лавах волонтери, громадські активісти, військові, освітяни, культурні діячі. Люди з чіткою життєвою позицією та бажанням змінити систему влади, справжні патріоти України. Серед нас немає колишніх регіоналів та комуністів – це було однією з основних вимог у формуванні команди. Ми впевнені в своїх кандидатах і йдемо до виборців з переконанням, що тільки правдою можна здобути перемогу", – зазначив керівник Львівського осередку Укропу Ігор Телішевський.

Зазначимо, що на посаду міського голови Львова Укроп висунув громадського активіста, голову виконкому громадського формування "Варта-1", Ігоря Зінкевича.

«Ігор Зінкевич – людина, яка не обіймаючи у місті чиновницьких посад, зробила для мешканців більше, ніж багато нинішніх можновладців. Він має підтримку низки громадських організацій, студентських рухів, волонтерських формувань. Вважаємо кандидатуру Ігоря Зінкевича реальною альтернативною сьогоднішній владі, адже Львів потребує оновлення, варто змінити мера і запропонувати нашому місту керівника від народу, а не фінансово-політичних лобістських кіл", – наголосив Телішевський.

Нагадаємо, Ігор Зінкевич – один зі засновників ГО "Варта 1" і нещедавно став працівником львівської міліції.

Наразі участь у виборах міського голови Львова братимуть: нардепи Ігор Васюник та Дмитро Добродомов (Народний контроль), нардепка Оксана Юринець (БПП), Руслан Кошулинський (ВО "Свобода"), депутат Львівської міської ради Володимир Гірняк (Громадянська позиція), а також Андрій Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.