Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сила людей

Вівторок, 29 вересня 2015, 12:35

Жолнович висунули в мери Львова від "Сили людей"

Сила людей

Кандидатом на пост міського голови Львова від політичної партії "Сила людей" вибрали викладача ЛНУ ім. І. Франка Оксану Жолнович.

Про це повідомляє Комітет виборців України Львів на своїй сторінці у Фейсбуці.

Також 27 вересня на конференції обласної організації політичної партії "Сила людей" було вирішено взяти участь у виборах до Львівської облради, відтак першим у списку став Іван Горон. Загалом висунуто 46 кандидатів у депутати.

Серед кандидатів: Жолнович Ігор, Ковтун Віталій, Кокоячук Юлія, Шалаєв Анатолій, Кузик Олег. Представником партії у виборчій комісії став Роман Танін Роман.

Що ж стосується кандидатів у депутати до міської ради, то на конференції міської організації політичної партії "Сила людей" було прийнято рішення про висування 48 кандидатів. Перший у списку – Віталій Ковтун. Також є Кольбенко Мар'яна, Ткач Іванна, Ковальчук Сергій, Шульц Наталя, Наконечний Ростислав, Собко Василь, Ільюхін Олексій.

Окрім цього, міська організація "Сили людей" висунули кандидата на пост міського голови Винник та кандидатів у депутати у Винниківську міську раду.

Зазначимо, партія "Сила людей" була створена у 2014 році та брала учвсть у парламентських виборах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.