Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівські обласна рада

Середа, 30 вересня 2015, 11:44

Найбільші списки у Львівську облраду у "Свободи" та "Батьківщини"

Львівські обласна рада

Львівська обласна територіальна виборча комісія зареєструвала кандидатів у депутати до Львівської обласної ради.

Про це повідомляє Комітет виборців України Львів на своїй сторінці у Фейсбуці.

29 вересня відбулося засідання Львівської обласної територіальної виборчої комісії, на якому було прийняте рішення про реєстрацію представників від місцевих організацій партій у Львівській обласній виборчій комісії з правом дорадчого голосу.

Сюди увійшли партії "Громадянська позиція", Громадський рух "Народний Контроль", ВО "Свобода", ВО "Батьківщина", Українська Галицька Партія.

Також комісія проголосувала за реєстрацію кандидатів у депутати до Львівської обласної ради включених до виборчих списків від місцевих організацій політичних партій: "Громадянська позиція" – 72 кандидата, Громадський рух "Народний Контроль" – 54 кандидати, ВО "Свобода" – 85 кандидатів, ВО "Батьківщина" – 85 кандидатів, Українська Галицька Партія – 41 кандидат.

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні заплановані на 25 жовтня 2015 року. ЦВК змінила бюлетені на цьогорічних місцевих виборах – вказуватимуться лише імена кандидатів. Львівську міську виборчу комісію очолить представник Блоку Петра Порошенка Ігор Сліпецький.

У Львові створено 64 округи, такою ж буде кількість депутатів міської ради.

Також ЦВК опублікувала склад Львівської обласної виборчої комісії та оголосила з 8 вересня про початок виборчого процесу в 85 об’єднаних територіальних громадах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.