Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво

budivniztvo.com

Середа, 30 вересня 2015, 18:36

Львівська мерія контролюватиме Держархбудінспекцію

будівництво

Львівські депутати затвердили положення про інспекцію Державного архітектурно-будівельного контролю у місті та його структури.

Про це з сесії Львівської міської ради повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 30 вересня, 65 депутатів міськради підтримали положення про інспекцію Державного архітектурно-будівельного контролю. Відтепер Держархбудконтроль делегує свої повноваження Львівській міськраді.

Як йдеться у положенні, інспекція є виконавчим органом Львівської міської ради, а також підзвітна і підконтрольна міській раді, підпорядкована Львівському міському голові.

Основним завданням інспекції є здійснення державного архітектурно-будівельного контролю, виконання дозвільних та реєстраційних функцій у сфері містобудівної діяльності.

Держархбудінспекція відтепер приймає в експлуатацію закінчені будівництвом об’єкти, здійснює державний архітектурно-будівельний контроль за дотриманням вимог законодавства України у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, державних стандартів і правил, положень містобудівної документації всіх рівнів, вихідних даних для проектування об’єктів містобудування, проектної документації щодо об’єктів, розташованих у межах відповідних населених пунктів тощо.

Фінансується інспекція за рахунок бюджетних коштів, а її кошторис та штатний розпис затверджує мер Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.