Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

призовна кампанія

Четвер, 1 жовтня 2015, 09:51

1 жовтня стартувала призовна кампанія

призовна кампанія

В Україні сьогодні розпочався осінній призов – планується призвати 11 006 осіб.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Відтак, 1 жовтня, розпочався осінній призов на строкову військову службу. Призову підлягають молоді люди віком від 20 до 27 років. 

Також, уряд затвердив чисельність громадян України, що підлягають призову на строкову військову службу.

"Міністерству оборони, Міністерству внутрішніх справ, Державній спеціальній службі транспорту перерахувати до 5 жовтня 2015 р. кошти на рахунки обласних, Київського міського військових комісаріатів в обсязі, затвердженому цим розпорядженням. Міністерству внутрішніх справ, Державній спеціальній службі транспорту перерахувати до 5 жовтня 2015 кошти Міністерству оборони за перевезення та харчування громадян України, призваних на строкову військову службу до Національної гвардії та Державної спеціальної служби транспорту, в сумі 983400 грн і 157 344 грн відповідно", – йдеться в документі.

Зазначимо, уряд визначив чисельність людей, які підлягають призову на строкову військову службу в жовтні-листопаді 2015 року, в кількості 11 006 осіб.

Зокрема, до Збройних сил України буде направлено 5 тисяч 206 громадян, до Нацгвардії – 5 тис., а до Держспецтрансслужби – 800 осіб.

Нагадаємо, на Львівщині підлягають призову 620 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.