Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Охматдит

oblrada.lviv.ua

П'ятниця, 9 жовтня 2015, 13:05

Дев'ятьом лікарням Львова включили опалення

Охматдит

З 8 жовтня у Львові опалення отримують 9 бюджетних установ, які обслуговує ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», на основі листів-звернення опалення отримали 9 бюджетних установ.

Станом сьогодні на ранок опалення отримують: Львівський державний онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр – вул. Гашека, 2а; Оранжерейно-тепличний комплекс ЛНУ ім. І.Франка – вул. Черемшини, 44; Львівська обласна дитяча клінічна лікарня "Охматдит" – вул. Лисенка, 31; Львівська обласна дитяча клінічна лікарня "Охматдит" – вул. Лікарська, 4 (смт. Брюховичі); Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр – вул. Зелена, 447; Комунальна 3 міська клінічна лікарня Львова, пологове відділення – вул. Рапопорта, 8; Міський комунальний клінічний пологовий будинок №1 – вул. Мечнікова, Комунальна міська дитяча клінічна лікарня – П.Орлика, 4; КЗ ЛОР "Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи" – вул. Івасюка, 31.

«Як і кожного року, ми відновлюємо подачу опалення до лікарень, садочків, шкіл на основі їхніх листів-звернень. Вчора відновили подачу тепла до 9 бюджетних установ. На сьогодні є багато звернень від шкіл і садочків. Опалення буде подане вчасно, відповідно до вказаної у звернені дати», –  повідомили у «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, наразі подача опалення у бюджетні установи Львова (школи, садочки, лікарні) відбувається відповідно до листів-звернень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.