Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво

wikimapia.org

П'ятниця, 9 жовтня 2015, 15:11

У Львові на вул. Пасічній збудують готель

будівництво

Концерну «Сімекс» виділили землю для будівництва готельного комплексу у Львові.

Про це йдеться у розпорядженні заступника голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського від 8 жовтня 2015 року.

Відтак, Львівська облдержадміністрація виділила понад 1 га землі для будівництва готельного комплексу на вул. Пасічній, 125-б.

«Надати ВТГО концерн «Сімекс» дозвіл на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1,31 га для будівництва та обслуговування готельного комплексу сімейного типу, розташованої за межами населеного пункту міста Львова по вулиці Пасічній, 125-б на території Львівської міської ради», – йдеться у розпорядженні.

Зазначимо, з 2 жовтня голова Львівської ОДА Олег Синютка перебуває у відпустці через участь у виборах до Львівської обласної ради.

Нагадаємо, вул. Пасічну – вул. Зелену віддадуть інвесторам – 19 червня, на сесії міської ради, львівські депутати проголосували за будівництво тут нової АС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.