Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

опалювальний сезон

ua.korrespondent.net

П'ятниця, 9 жовтня 2015, 15:33

На Львівщині стартував опалювальний сезон

опалювальний сезон

З 9 жовтня у Львівській області офіційно починається опалювальний сезон.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, з 9 жовтня кожна місцева громада може приймати рішення, чи подавати тепло.

"Розуміючи температурні режими, які ми маємо сьогодні і про які нам говорить прогноз погоди на найближчі дні, ми прийняли рішення офіційно дати можливість громадам починати опалювальний сезон", – зазначила заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак.

За її словами, у кожному населеному пункті опалювальний сезон проходитиме так, як приймуть рішення на місцях: чи подаватимуть тепло усім споживачам, чи лише у заклади соціального спрямування.

"При цьому ми сподіваємося, що кожна громада по-господарськи підходитиме до використання енергоресурсів та подбала хоча би про найпростіші енергоощадні заходи", – наголосила Гримак.

Нагадаємо, з 8 жовтня у Львові опалення отримують 9 бюджетних установ, які обслуговує ЛМКП "Львівтеплоенерго". Наразі подача опалення у бюджетні установи Львова (школи, садочки, лікарні) відбувається відповідно до листів-звернень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.