Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Панькевич

Понеділок, 12 жовтня 2015, 14:47

У будинку заступника ВО "Свобода" Панькевича провели обшук у справі Небесної сотні

Олег Панькевич

Заступнику голови політичної партії ВО "Свобода" Олегу Панькевичу вручили повістку на допит у ГПУ та провели обшук у його помешканні у Бродах у справі Небесної сотні.

Про це повідомила прес-служба ВО "Свобода".

Сьогодні, 12 жовтня, міліція прийшла з обшуками в помешкання трьох заступників голови ВО "Свобода".

Приблизно о 07:00 год правоохоронці прийшли в квартиру екс-віце-прем'єр-міністра України, заступника Голови ВО "Свобода" Олександра Сича в Івано-Франківську. Обшук відбувається також у місті Броди на Львівщині - у заступника очільника партії, народного депутата України VII скликання, колишнього голови Львівської обласної ради Олега Панькевича. А в самому Львові прийшли в помешкання, де зареєстрований керівник партійного суду ВО "Свобода", народний депутат України VII скликання Ігор Янків.

Як зазначають у "Свободі", до Панькевича прийшли з автоматами та надали ухвалу Печерського суду Києва від 24 вересня 2015 року, у якій зазначено, що обшук відбувається у справі 20 лютого 2014 року, коли відбувся розстріл Небесної сотні. Того ранку Олег Панькевич був біля готелю "Україна", допомагав виносити поранених.

Наразі Панькевичу вручили повістку на допит у Генпрокуратуру у якості свідка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.