Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

субсидії

chernigov.mesto.ua

Вівторок, 13 жовтня 2015, 14:51

У жовтні середній розмір субсидії на Львівщині не перевищує 202 грн

субсидії

На Львівщині 226 тисяч сімей уже отримують житлову субсидію, середній розмір якої становить 202 грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Станом на 13 жовтня у Львівській області отримують субсидію на оплату житлово-комунальних послуг 226 тисяч сімей. Проте, як зазначив директор департаменту соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації Василь Мартиняк, у листопаді кількість одержувачів субсидій має зрости до 287 тисяч.

"Середній розмір призначеної субсидії у жовтні становить 202 гривні. Середньомісячний дохід на одну особу в домогосподарстві, яким призначено субсидію, не перевищує 1 208 гривень", – наголосив Василь Мартиняк.

За його словами, лідирують за кількістю оформлених субсидій Дрогобицький, Пустомитівський, Перемишлянський, Яворівський райони Львівщини та Трускавець.

Нагадаємо, у серпні середній розмір субсидії становив 207 грн. Серед регіонів найбільший розмір субсидії спостерігався у місті Трускавці (майже 300 грн.), а найменший – у Турківському районі (менше 30 грн.).

Інформацію про субсидії можна отримати в найближчому поштовому відділенні Львова та області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.