Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська міськрада

Вівторок, 13 жовтня 2015, 16:56

У Львові висадять понад дві тисячі дерев

Львівська міськрада

У рамках осінньої кампанії з озеленення у Львові посадять понад 2300 нових дерев у всіх районах міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Загалом очікується, що найбільшу кількість дерев висадять на території Франківського та Шевченківського районів – близько 1100.

"Районні адміністрації міста закупили крупномір, найбільш придатних для висадження у міських умовах порід, зокрема: липу дрібнолисту, гіркокаштан звичайний, клен гостролистий, червонолистий і шаровидний, ясен звичайний, горобину звичайну, калину звичайну тощо", – повідомляють у міськраді.

Зазначимо, що на площі Ринок уже висадили 6 червоних каштанів Бріоті, такі ж дерева планують посадити і на пл. Яворницького. Натомість вул. Наукову оновлять сливами Піссарді.

Як стверджують у міськраді, на площі Св. Юра планують висадити понад 100 саджанців, серед яких: ясен білоцвітний, глід червоноквітковий, декоративні чагарники тощо. 

За словами керівника міського управління екології Андрія Галушки, для створення затишку на території шкіл та ліцеїв Львова, ЛКП «Зелений Львів» висадить близько 800 дерев. Ці саджанці підприємство надасть зі свого розсадника.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.