Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг

highways.lviv.ua

П'ятниця, 16 жовтня 2015, 15:45

На Львівщині ремонтують дорогу на Радехів

ремонт доріг

На автомобільній дорозі Н-17 Львів-Радехів-Луцьк на підході до Радехова кладуть асфальт.

Про це повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Відтак, наразі тривають роботи з  влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття на ділянці км 50+450 – км 52+450 лівої смуги.

Попередньо тут було проведено роботи з відновлення профілю щебеневої основи, холодного фрезерування існуючого асфальтобетонного покриття, а рух транспорту здійснюється у реверсному режимі.

Роботи виконує підрядна організація ТОВ «Онур Констру».

Дорожники вже відремонтували асфальтобетонне покриття протяжністю 11 779 км на одній з найважчих ділянок автодороги Львів-Радехів-Луцьк, відомій як «Бабичівський ліс», с. Бабичі, с. Вузлове.

Зазначимо, автомобільну дорогу Львів-Радехів-Луцьк, як біле шосе, збудовано у 1933 році . Протягом 1959-1961 рр. виконано перевід білого шосе в чорне просоченням і шаром зносу з холодного асфальтобетонну. Капітального ремонту цієї дороги не проводили.

Нагадаємо, ремонт дороги на Радехів стартував 28 серпня. Траса Львів – Радехів – Луцьк – у трійці найгірших доріг України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.