Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори у львові

Субота, 17 жовтня 2015, 17:41

Садовий і Гірняк мають набільше шансів позмагатись у другому турі за посаду мера Львова - результати соцопитування

вибори у львові

Міський голова Львова Андрій Садовий лідирує у рейтингу кандадтів на посаду Львова з результом 42,8% голосів, другим йде висуванець "Громадської позиції" Володимир Гірняк з результатом 12,9%.

Такими є результати соціологічного опитування, проведеного українським фондом "Громадська думка" 9-17 жовтня у Львові.

Лідера "Народного контролю" Дмитро Добродомова підтримують 11,7% виборців Львова. Далі йдуть: Ігор Васюник (самовисуванець) -  6,6%, Оксана Юринець (Солідарність)- 5,8%, Руслан Кошулинський (ВО "Свобода") - 5,6% Віктор Галасюк  (Радикальна партія Ляшка)- 2,0%.

За інших кандидатів готові проголосувати 2,9% виборців, ще не визначились - 9,7%.

Генеральною сукупністю дослідження було населення Львова віком від 18 років і старші. Обсяг вибіркової сукупності становив 800 респондентів. Метод дослідження – особисте формалізоване інтерв’ю згідно з опитувальником. Вибірка – багатоступенева, стратифікована з використанням випадкового відбору респондентів на останньому щаблі. Квотами у вибірці були – вік та стать.Помилка репрезентативності дослідження  становить +/- 2,3 %.

Нагадаємо, згідно закону про місцеві вибори, у Львові, якщо в першому турі жодний з кандидатів не набере 50%+1 голос , передбачено другий тур виборів мера. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.