Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Любомир Мельничук

Понеділок, 19 жовтня 2015, 12:02

Свободівець Мельничук ходить пішки

Любомир Мельничук

У 2014 році член ВО «Свобода», кандидат у депутати до Львівської облради Любомир Мельничук задекларував квартиру на 32 кв.м.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на її сторінці у Фейсбуці.

У минулому році Любомир Мельничук задекларував 29 474,74 грн загального доходу, який склала заробітна плата. Із нерухомого майна у декларації кандидата у депутати до Львівської облради – квартира площею 32 кв. м, а власного авто Мельничук не має.

Також у Мельничука відсутні вклади у банках та фінансові зобов’язання.

Варто додати, що Любомир Мельничук є керівником Львівської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» та депутатом Львівської міської ради.

За освітою – юрист, навчався на юридичному факультеті Львівського інституту внутрішніх справ України, працював юристом у ПП «Легаліст».

 Зазначимо, у 2014 році Мельничук мав ще одне авто. У соцмережі Facebook було опубліковане фото його авто марки BMW, що припарковане на вулиці Дж. Дудаєва не за правилами.

Нагадаємо, згідно з виборчим списком ВО «Свобода», Любомир Мельничук є кандидатом у депутати до Львівської обласної ради. Зазначимо, кандидатом на посаду міського голови Львова партія висунула Руслана Кошулинського, який також є першим номером до Львівської облради.

Львівська обласна територіальна виборча комісія опублікувала список кандидатів у депутати до Львівської обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.