Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олексій Балицький

Понеділок, 19 жовтня 2015, 13:25

Керівник департаменту екології ЛОДА Балицький їздить на двох іномарках

Олексій Балицький

У 2014 році член ВО «Свобода», кандидат у депутати до Львівської облради Олексій Балицький задекларував Daewoo Lanos та KIA Sportage.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на її сторінці у Фейсбуці.

Відтак, Балицький має Daewoo Lanos 2005 року випуску та KIA Sportage 2012 року випуску.

У минулому році Олексій Балицький задекларував 38 182 грн загального доходу, який склала заробітна плата. Із нерухомого майна у декларації кандидата у депутати до Львівської облради – квартира площею 69 кв. м.

Вкладів у банках у Балицького немає, а ось із фінансових зобов’язань – 2 00 грн за утримання майна.

Варто додати, що Олексій Балицький перебуває на посаді директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА, депутат Львівської обласної ради.

Нагадаємо, згідно з виборчим списком ВО «Свобода», Балицький є кандидатом у депутати до Львівської обласної ради. Зазначимо, кандидатом на посаду міського голови Львова партія висунула Руслана Кошулинського, який також є першим номером у списку до Львівської облради.

Зазначимо, Львівська обласна територіальна виборча комісія опублікувала список кандидатів у депутати до Львівської обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.