Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Оксана Жолнович

Вівторок, 20 жовтня 2015, 18:40

Кандидатка Жолнович не має даху над головою

Оксана Жолнович

У 2014 році кандидат у мери Львова та до Львівської облради від політичної партії «Сила людей» Оксана Жолнович замість житла та авто задекларувала землю.

Про це йдеться у її декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією у Фейсбуці.

Кандидатка у мери має дві земельні ділянки площею 1 512 та 1 748 кв. м. Жолнович обходиться без квартири та машини. Члени її сім’ї також не володіють нерухомим та рухомим майном.

У минулому році Оксана Жолнович задекларувала 48 117 грн загального доходу, який склала заробітна плата. Члени її сім’ї у 2014 році заробили 76 069 грн.

У своїй декларації Жолнович зазначила, що є доцентом кафедри трудового, аграрного та екологічного права юридичного факультету Львівського національного університету ім. І. Франка.

Оксана Жолнович та її сім’я рахунків у банках не мають, а фінансові зобов’язання є лише у членів сім’ї – погашення позики на суму 15 184 грн.

Згідно з виборчим списком політичної партії «Сила людей», Оксана Жолнович є кандидатом на пост міського голови Львова та кандидатом у депутати до Львівської обласної ради.

Нагадаємо, нещодавно у Львові відбулися дебати між кандидатами на посаду мера Львова, участь у яких взяла і Жолнович.

Першим номером у списку партії до облради є Іван Горон, який у 2014 році задекларував 39 023 грн загального доходу.

Зазначимо, Львівська обласна територіальна виборча комісія опублікувала список кандидатів у депутати до Львівської обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.