Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Валерій Веремчук

Четвер, 22 жовтня 2015, 13:49

Веремчук наконтролив на Subaru Forester

Валерій Веремчук

У 2014 році перший номер у списку від партії Громадський рух «Народний контроль» до Львівської міськради Валерій Веремчук задекларував авто, дві земельні ділянки та квартиру.

Про це йдеться у його декларації про доходи, яка подана до Львівської міської виборчої комісії.

Їздить Валерій Веремчук на Subaru Forester 2007 року випуску, а його сім’я – на Kіа Picanto 2008 року випуску. Із нерухомості у Веремчука – дві земельні ділянки площею 405 та 1000 кв. м та квартира на 87,9 кв. м.

Члени його сім'ї також задекларували землю: дві ділянки площею по 1 000 кв. м.

У минулому році увесь дохід Валерія Веремчука становив 74 000 грн, який він отримав від користування цінними паперами, а члени його сім’ї заробили 7 851 грн.

Рахунків у банку та фінансових зобов’язань у лідера «Народної самооборони», як і у членів його сім’ї, немає.

Валерій Веремчук – керівник політичної партії Громадський рух «Народний контроль», керівник громадського формування «Народна самооборона Львівщини».

Відтак, Валерій Веремчу очолив виборчий список політичної партії Громадський рух «Народний контроль» на виборах до Львівської міської ради. Також, згідно з виборчим списком, Андрій Білоус є першим номером у списку до Львівської обласної ради, кандидатом у мери Львова партія висунула народного депутата Дмитра Добродомова.

Зазначимо, Львівська обласна територіальна виборча комісія опублікувала список кандидатів у депутати до Львівської обласної ради, а Львівська територіальна виборча комісія зареєструвала одинадцять претендентів на посаду мера Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.