Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Буба

П'ятниця, 23 жовтня 2015, 16:40

Радикальний автозаправник Буба їздить маршрутками

Євген Буба

У 2014 році кандидат у депутати від Радикальної партії Олега Ляшка до Львівської облради Євген Буба задекларував гараж, проте не має власного авто.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

Відтак, із нерухомості у Буби – земельна ділянка площею 1 500 кв. м, житловий будинок на 180 кв. м, квартира площею 35,7 кв. м та гараж – 24 кв. м. Його сім’я задекларувала земельну ділянку площею 1 980 кв. м.

У минулому році Євген Буба, директор малого підприємства «Руно», безпартійний, задекларував 242 623 грн загального доходу, який становила заробітна плата. Члени його сім’ї заробили у 2014 році 57 600 грн.

Власного авто у Буби та членів його сім’ї, а також рахунків у банках та фінансових зобов’язань, немає.

Варто додати, МП «Руно» володіє нафтобазою та має 7 діючих АЗС на Львівщині.

Згідно з виборчим списком Радикальної партії Олега Ляшка, Євген Буба є кандидатом у депутати до Львівської обласної ради.

Першим номером у списку партії до Львівської облради став завідувач кафедри Львівського університету «Бізнесу та Права» та заступник керівника Львівської організації Радикальної партії Олега Ляшка Юрій Візняк, а до міськради – Володимир Марусяк.

А ось кандидатом на мери Львова радикали висунули нардепа Віктора Галасюка.

Зазначимо, Львівська обласна територіальна виборча комісія опублікувала список кандидатів у депутати до Львівської обласної ради, а Львівська міська територіальна виборча комісія зареєструвала одинадцять претендентів на посаду мера Львова.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.